Rólunk mondták

Csak akkor beszélj, ha a csendnél értelmesebbet tudsz mondaniMahatma Gandhi

Ezen az oldalon olvashatók azokat az élmények és  vélemények, amiket megbízóink, illetve kollégáink az elmúlt évek során rólunk mondani bírtak.

Extra sürgősséggel kértük fel Ferencet két problémás önkormányzati mélygarázs elemzéséhez. Mindkét garázs esetben rövid idő alatt sikerült feltárni a problémákat, világos lényegre törő elemzéseket kaptunk.

Balla Ákos
MBA, RICS, EUFIM - Director, Colliers International

Ferencnek rengeteg ötlete van, így mindig elő tud kapni valami megoldást a cilinderből. Nincs lehetetlen projekt, előbb utóbb biztos lesz valami megoldás még a legkacifántosabb parkolási projektekre is

Gyulai Ágnes
Partner, Elektromotive Hungária Kft.

Több éve dolgozunk együtt Ferivel, akinek innovatív javaslatai, ügyfélcentrikus ötletei, mindig nagy sikernek örvendtek a szakmában. A SmartParking.hu-n mások is megismerhetik majd ezeket.

Kugel Tibor
Ügyvezető, EZ Parkolók Kft.

Ferenc érdekes és hasznos meglátásokkal gazdagította a projektet. Egyedi és ugyanakkor praktikus módon a garázs üzemeltető szemszögéből közelíti meg a parkolóházak és mélygarázsok tervezési kérdéseit.

Farkas Balázs
Vezérigazgató-helyettes, CEH Zrt.

A SmartParking.hu átfogó képet ad a parkolási szakma legújabb kihívásairól, többek között arról is, hogyan bővül az üzemeltetők feladatköre az elektromos autók töltésével, hogyan válnak a jövő “benzinkútjaivá” a parkolóházak és mélygarázsok.

Lakatos Gergely
Ügyvezető, EBG compleo Kft.

Nívós nemzetközi tapasztalat és széles látókör a városi parkolási és mobilitási szektorban, így tudnám legtömörebben jellemezni Ferencet és a SmartParking.hu-t

Szirmay Tamás
Felügyelő bizottsági tag, Hungaropark

Rendkívül innovatív ahogyan a SmartParking.hu megközelíti a parkolási problémákat és a megoldási lehetőségeket. Abszolút hiánypótló online összeállítás. Érezhető, hogy Ferenc már több mint 20 éve foglalkozik a parkolóházakkal és mélygarázsokkal.

Németh Bálint
Ügyvezető, AERA Concept & Communication

Tapasztalt SmartCity szakértőt keres?

Close